Menü
A Blue-Dent Preventív Fogászatnál mindig a Páciens a legfontosabb személy, a VIP. Minden új Páciensünk számára ajándékba adunk egy Családi VIP Pontgyűjtő kártyát. A kártyán jóváírjuk a kezelések árának 5%-át. Ezt a kártyát pontgyűjtésre és fizetésre a Család minden tagja használhatja.

Családi összefogás ereje

A Blue-Dent Preventív Fogászat egy kis családi vállalkozás. Kitartó és kemény munkával közösen álmodtuk és valósítottuk meg az ország első Preventív Fogászatát. Saját erőnkből, szerteágazó tudásunk és tapasztalataink révén, lépésről-lépésre a semmiből valósítottuk meg az álmaikat. Mint a legtöbb vállalkozás életében, a miénkben is voltak előre nem látható nehézségek. Volt amikor saját erőből lehetetlennek bizonyult a kitűzött célok elérése. Ekkor mint valami égi csoda, a Családtól jött a segítség. Ők töretlenül hittek bennünk, ahogyan mi is hisszük, hogy jobbá tehetjük mások életét és egészségesebb boldogabb jövőt biztosíthatunk számukra. Megalkottuk a családi összefogás leghatékonyabb eszközét, a Blue-Dent Családi VIP Pontgyűjtő kártyánkat.

Nálunk a Páciens a VIP

Rendelőnkben a legfontosabb személy a Páciens. Kezeléseink előtt részletes tájékoztatást adunk a várható kezelésekről. Tiszteljük Pácienseink szabad orvosválasztáshoz és tájékozódáshoz való jogát. Időt adunk Pácienseinknek mielőtt beleegyezésüket adják a kezeléseinkre. Az elvégzett kezelések után számlát állítunk ki és Prémium Garanciát vállalunk. Ismerjük a hazai lakosság szájhigiéniai állapotát, ezért mindent megteszünk, hogy rendszeres fogorvosi kontrollra ösztönözzük Pácienseinket. Minden Páciensünk számára ajándékba adunk egy modern Családi VIP Pontgyűjtő plasztikkártyát, amelyen jóváírjuk a kezelések árának 5%-át. Ezt a kártyát az egész család közösen használhatja pontgyűjtésre és fizetésre egyaránt.

Itt találja rendelőnket

Blue-Dent Kft. © 2016 - Honlapkészítés: Organik Győr