Menü
Saját erőből hoztuk létre Nyergesújfalu és környéke legnépszerűbb fogorvosi rendelőjét. Sikerünkhöz a szakmai alázaton és elhivatottságon túl szükség volt még némi pluszra. Ezt a pluszt a preventív szemlélet és az autóipari lean folyamatfejlesztés együttesen adták.

A Blue-Dent Preventív Fogászat rövid örténete

Két különböző, de alapjaiban teljesen hasonló világ találkozott 2000. augusztusának végén, amikor Padányi Katalin és Török Péter egymásra talált. Ez a találkozás gyökeresen változtatta meg az életüket. Szerelmük gyümölcse négy csodálatos gyermek és a fogászati szolgáltatás alapjaiban új és minden eddiginél hatékonyabb szemlélete. Családi vállalkozásukban a Blue-Dent Preventív Fogászatnál elsőként alkalmazták az autóiparban létező leghatékonyabb folyamatfejlesztési elveket egy minden eddiginél hatékonyabb és páciensközpontú fogorvosi szolgáltatás kialakítása érdekében. Példátlan és kitartó fejlesztéseik eredményeként a létező legmagasabb minőségű fogászati ellátást biztosítják az elérhető legalacsonyabb áron.

dr. Barta Gyöngyi, fogszabályozás szakorvosa

2001-ben diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2003-ban letette a “Fog- és Szájbetegségek” szakvizsgát, majd a “Fogpótlástan és Konzerváló Fogászat” és 2007-ben a “Fogszabályozás Szakorvosa” szakvizsgát kiválóan megfelelt eredménnyel. Rendszeres résztvevője nemzetközi és hazai elméleti és gyakorlati szakmai konferenciáknak, továbbképzéseknek. 2007-től tagja a Magyar Orthodontus Társaságnak. Szakterülete a gyermek és a felnőtt fogszabályozás. Tökéletesen ismeri és biztos kézzel használja a helyi szinten hiánypótló legmodernebb sínes Express, esztétikus ICE és a láthatatlan Incognito fogszabályozó rendszereket. Prevenciós szemlélete tökéletesen egybecseng a Blue-Dent Preventív Fogászat által felállított sztenderdekkel.

Bernát Erika, dentálhigiénikus, fogorvosi szakasszisztens

2013-ban szerezte meg fogászati szakasszisztensi képesítését, 2014-ben klinikai dentálhigiénikus szakképesítését. Tudását folyamatosan bővíti, rendszeres résztvevője szakmai előadásoknak, továbbképzéseknek. Óvodákban, iskolákban tartott előadásokon népszerűsíti a dentálhigiénét gyermekek és felnőttek között. Szakterülete a fogfehérítés, professzionális fogtisztítás, és a No. 1. Prevenciós Program. Örökké vidám hangulata, kedvessége és türelme első pillanatra oldja a rendelőbe első alkalommal lépő Páciensek indokolatlan szorongását.

dr. Padányi Katalin, praxisvezető fogszakorvos, LASER Dentist

2001-ben diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2003-ban letette a „Fog- és Szájbetegségek” szakvizsgát kiválóan megfelelt eredménnyel. 2014-ben LASER Dentist képesítést szerzett. Rendszeres résztvevője elméleti és gyakorlati szakmai konferenciáknak, továbbképzéseknek. Szakterülete az esztétikus tömések és a legújabb parodontológiai irányelveknek megfelelő, vállas csiszolással elkészített fogpótlások, melyeket speciális lézerkezelésekkel tesz egyedülállóan tartóssá és sikeressé. Kiemelkedően magas empátiájával és kedvességével gyorsan oldja új Páciensei szorongását. Négy gyermek édesanyjaként a Blue-Dent Preventív Fogászat rendelőjében a fogászati prevenció legmagasabb szintű sztenderdjének megalkotója.

Török Péter, ügyvezető

1999-ben a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán szerezte gépészmérnöki diplomáját. 2012. májusáig különböző autóipari beszállítói vállaltoknál és autógyárban dolgozott fejlesztőmérnöki, beszerzési mérnöki pozícióban. 2005. tavaszán Belgiumban Six Sigma Green Belt képesítést szerzett folyamatfejlesztési területen. Hatékonyságnövelési és költségcsökkentési tapasztalatai alapján a lean (ejtsd: lín) menedzsmentet elsőként ültette át a fogorvosi praxisba. Kitartó munkásságának eredményeként a Blue-Dent Preventív Fogászat a létező legmagasabb minőségű fogászati ellátást biztosíthatja az elérhető legalacsonyabb áron.

Waldinger Renáta, dentálhigiénikus, fogorvosi szakasszisztens

2008-ban szerezte meg fogászati szakasszisztensi képesítését, 2009-ben klinikai dentálhigiénikus szakképesítését. Tudását folyamatosan bővíti, rendszeres résztvevője szakmai előadásoknak, továbbképzéseknek. Óvodákban, iskolákban tartott előadásokon népszerűsíti a tökéletes fogápolást gyermekek és felnőttek között. Szakterülete a fogfehérítés, professzionális fogtisztítás, a No. 1. Prevenciós Program, különös tekintettel a gyermekekre. Határtalan kedvessége és türelme nélkülözhetetlen a rendelőben. Két gyermek édesanyjaként a fogászati prevenció dentálhigiénés nagykövete.

Fogtechnikai partnerünk a Design Dent Fogtechnikai Labor

Fogtechnikai partnerünk a Design Dent Fogtechnikai Labor, melynek tulajdonosa és ügyvezetője Pálmai Gergő. Maximalizmusa és szakmai alázata meghatározza a labor szellemiségét, ami következetes munkája által mára az élethű fogpótlások művészi alkotóműhelyévé vált. Hosszú, kitartó és kompromisszumokkal tűzdelt keresés vezetett kapcsolatunkhoz. Míg végre a Design Dent Fogtechnikai Laborban megtaláltuk azt a megbízható partnert, akivel a közös munka többé nem igényel kompromisszumot. Minden egyes Páciensünk egészségének és ezáltal boldogságának helyreállítására közös célként tekintünk. A rágásfunkciók tökéletes helyreállításán túl minden Páciensünknek olyan fogpótlást készítenek, ami még a szakemberekben is az eredeti fog látszatát kelti.

Németh Anett, pácienskoordinátor

Rendelőnk hangja, akivel Pácienseink legelőször beszélnek Németh Anett. Tökéletesen tájékozódik fogászati kezelések és prevenciós eszközök terén. Időpontegyeztetésen túl Pácienseink számára teljes körű tájékoztatást ad a rendelőben végzett fogászati kezelésekről, a dokumentációs folyamatról, prémium kategóriás fogápolási termékekről, valamint egyedülálló programjainkról és VIP rendszerünkről. Fogászati röntgen ismeretei alapján a valaha készült legrészletgazdagabb felvételekkel örvendezteti meg rendelőnk orvosait. Büszkék vagyunk rá, hogy Pácienseink számára kiadott kiváló minőségű panorámaröntgen felvételekkel újabb és újabb praxisokhoz juttatja el a Blue-Dent Preventív Fogászat jó hírét.

Hitvallásunk a prevenció

A Blue-Dent Fogászatnál fontosnak tartjuk a megfelelő szájhigiénia és a modern fog- és szájápolási kultúra minél szélesebb körben történő elterjesztését. Ezen belül is a legfontosabbnak, hogy már kisgyermek korban kialakuljon a rendszeres fog- és szájápolásra az igény. Csak így érhető el, hogy hazánk előkelőbb helyre kerüljön az egy főre jutó egészséges fogak számának rangsorában. Társadalmi szerepvállalásként rendszeresen járunk óvodákba, iskolákba előadást tartani gyermekek és szülők részére a tökéletes szájhigiéniáról. Iskolafogászati Prevenciós Programunkat 2014. novemberében a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának Szakmai Bizottsága megosztott első helyezéssel díjazta.

Itt találja rendelőnket

Blue-Dent Kft. © 2016 - Honlapkészítés: Organik Győr