Menü
Televíziós átalakító műsoroknak köszönhetően az ország egyik legismertebb fogszabályozó szakorvosa dr. Barta Gyöngyi. Ő és dr. Padányi Katalin az egyetem első évétől a legjobb barátnők. Szombatonkénti fogszabályozási rendelése tökéletesen illeszkedik a rendelő preventív szemléletébe.

Dr. Padányi Katalin gondolatai a fogszabályozásról

Mi anyák bármilyen áldozatot örömmel meghozunk, hogy gyermekeink biztonságát és egészségét megőrizhessük. Ez az ösztön változtatja a nőt anyatigrissé, aki már tíz körömmel harcol gyermekeiért. Ugyanakkor 2001-től kezdődő fogorvosi pályafutásom során rengetegszer tapasztaltam, hogy a hosszú távú folyamatoknál - a lassú változások miatt - sokszor az anyák számára észrevétlen marad a valódi veszély. Egy rendezetlen fogsor hosszú évek alatt alakul ki. A rajtuk kialakuló fogkövekben lévő veszély az anyák számára már rejtve marad. Többnyire csupán esztétikai okokból fordulnak gyermekükkel fogszabályozó szakorvoshoz. Azt nem is tudják, hogy gyermekeik életminőségét és hosszú távú egészségét is javíthatják professzionális fogszabályozással.

Mosolyvonal korrekció sínes Express készülékkel

Hallatlanul szerencsések azok a Pácienseink, akiknek a mosolyvonalába eső frontfogak szabálytalan helyzetén kell kisebb korrekciót végezni. Szerencsések mert ezt a legmodernebb technológiával gyártott, átlátszó sínes eljárást dr. Barta Gyöngyi fogszabályozó specialistánk elsőként hozta el Budapestről Komárom-Esztergom megyébe. Alacsony rezsiköltségünknek köszönhetően mi pedig jóval kedvezőbb áron kínáljuk. Az átlátszó Alginerek lassan, de annál precízebben mozgatják helyükre a fogakat és formálják át a fogsort az elbűvölő és egészséges mosolyért. Ezzel az eljárással kiváló eredményt érhetünk el különösen komfortos módon. A sínek könnyedén felhelyezhetők és szükség esetén könnyedén eltávolíthatók, szinte nincs is hatásuk a beszédre és a megjelenésre.

Esztétikus és láthatatlan fogszabályozás minden korosztálynak

Rögzített fogszabályozó készülékek közül ma már könnyű megtalálni azokat a típusokat, melyek minden korosztály számára diszkrét és komfortos megoldást jelentenek. A legesztétikusabb az Inspire ICE zafírkristály fogszabályozó készülék. Anyaga kristálytiszta zafír, páratlan átlátszóságának köszönhetően rendkívül diszkrét megjelenést biztosíthatunk. A láthatatlan fogszabályozónak is nevezett Incognito készülék pedig a legkorszerűbb technológia segítségével tökéletesen egyénre szabott fogszabályozó. Ez a ma létező egyetlen készülék, ami tökéletesen láthatatlan marad, mivel a fogak belső oldalára kerül felhelyezésre. Nevéhez méltón, viselése mások számára végig inkognitóban marad, viselőjén kívül senki sem szerezhet róla tudomást.

Itt találja rendelőnket

Blue-Dent Kft. © 2016 - Honlapkészítés: Organik Győr