Menü
Pontos árajánlatot a személyes konzultáció alapján készítünk. A hazai fogorvosi gyakorlatban egyedüliként vezettük be a lean szemlélet statisztikai költségelemzését. Tettük ezt azért, hogy a létező leghatékonyabban kezelhessük költségeinket és Pácienseinket ne terheljük felesleges kiadásokkal.

Árképzésünk és a lean menedzsment

Fogászati kezeléseinket a kor elfogadott fogorvosi protokollja szerint, a legmodernebb eszközökkel végezzük. Fogászati kezeléseinkhez felhasznált anyagok a legkiválóbb amerikai, ausztrál, japán, német, olasz és svájci gyártmányok. Ezeket az anyagokat használják Magyarország és a világ más vezető fogászati klinikái is. Már a fogászati anyagok beszállítóinak kiválasztásánál is jelentős erőfeszítéseket teszünk költségeink csökkentése érdekében. Rendelőnk minden helyiségében LED fényforrásokat alkalmazunk a világítási költségeink 78%-os csökkentése érdekében. Praxisunk vezetésében meghonosított lean menedzsment eredményeként Pácienseink a létező legkedvezőbb áron juthatnak hozzá világszínvonalú egészségügyi ellátásainkhoz, melyekre Prémium Garanciát vállalunk.

Prémium garancia

A Blue-Dent Preventív Fogászatnál a modern kezelési elveknek megfelelve 2 év Prémium garanciát vállalunk a Pácienseink részére, melyről írásos garancialevelet állítunk ki a számla átadásakor. Ahogyan azt a rendelőben Pácienseink rendelkezésére bocsájtott tájékoztatókban részletesen leírjuk, a garancia feltétele a megfelelő és rendszeres fogápoláson túl a félévente esedékes fogorvosi ellenőrzésen történő megjelenés és a javasolt állapotfenntartó kezelések elfogadása, elvégeztetése. A garancia feltételeiről további részletes tájékoztatással a Blue-Dent Preventív Fogászat rendelőjében szolgálunk.

Szeretjük a kártyás fizetést

Szeretjük a készpénzkímélő kártyás fizetést, mert gyors és mindkét fél számára biztonságos. Fizetőeszközként elfogadunk minden:

  • Bankkártyát
  • Egészségpénztári kártyát
  • SZÉP kártya Szabadidő alszámláját
  • Erzsébet Ajándék kártyát
  • Blue-Dent Családi VIP Pontgyűjtő kártyát

Árlistáink

Itt találja rendelőnket

Blue-Dent Kft. © 2016 - Honlapkészítés: Organik Győr